У Волинській області на адресу облдержадміністрації в рамках громадського обговорення продовжують надходити пропозиції щодо призначення голів районів та керівників структурних підрозділів ОДА

У Волинській області на адресу облдержадміністрації в рамках громадського обговорення продовжують надходити пропозиції щодо призначення голів районів та керівників структурних підрозділів ОДА

30.08.14 13:13 0 704
На адресу облдержадміністрації в рамках громадського обговорення продовжують надходити пропозиції щодо призначення голів району та керівників структурних підрозділів ОДА.

Так, Всеукраїнське об’єднання «Майдан» та його рада пропонують Кревську Лілію Богданівну як кандидата, здатного працювати на багатьох посадах: директора департаменту соціального захисту населення, начальника управління у справах молоді та спорту, заступника голови Луцької РДА з соціально-гуманітарних питань або заступника начальника управління освіти і науки.

Громадська організація «Автомайдан Волинь» пропонує розглянути на посаду директора департаменту інфраструктури та туризму Ліщука Віталія Степановича, як такого, що під час революційних подій приймав активну участь в усуненні корупційної влади в Луцьку та Волинській області. На думку членів громадської організації саме такі люди повинні очолювати керівні посади.

На електронну адресу ОДА надійшла пропозиція від мешканця Луцька Ткачука Сергія щодо керівників структурних підрозділі ОДА. Зокрема, він пропонує:

на посаду директора департаменту соціального захисту – Гобод Оксану Михайлівну;

на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю – Карпік Олену Володимирівну;

на посаду начальника управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції – Кролік Наталію Анатоліївну

на посаду директора департаменту економічного розвитку Блащука Олександра Аркадійовича

на посаду начальника управління культури – Назаркевич Марію

на посаду начальника відділу забезпечення діяльності керівництва ОДА – Шевчук Сніжанну Миколаївну

на посаду директора департаменту ЖКГта будівництва ОДА - Лісового Ростислава Вікторовича

на посаду керівника апарату ОДА – Лавренчука Олега.

Також, на посаду начальника управління у справах молоді та спорту самовисуває свою кандидатуру Сорокун Олексій Володимирович, який нині обіймає посаду тренера-викладача Обласної дитячо-юнацької спортивної школи, а ще раніше - працював заступником начальника відділу організаційно-практичного забезпечення, фізичної культури і спорту управління. Олексій Володимирович 1986 року народження, проживає в м. Луцьк, закінчив Інститут фізичної культури та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки та Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Пропозиції продовжують надходити.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові – Кавуновий ...
Наступна новина: Після пиятики буковинець не ...

КОМЕНТАРІ