Україна, за яку бореться весь її народ, - непереможна!

Україна, за яку бореться весь її народ, - непереможна!

30.08.14 08:19 0 714
В прямому ефірі Волинського телебачення відбулося відкриття телемарафону «З Вами Бог і Україна». У телерадіоефірі впродовж дня звучатимуть виступи усіх восьми церков і конфесій Волині. Кошти збирають на потреби української армії. Виручені гроші надійдуть на благодійний рахунок, відкритий при обласній організації спілки ветеранів Афганістану.

Благодійний захід проводиться з ініціативи Волинської Ради Церков спільно з Волинською телерадіокомпанією, та за підтримки облдержадміністрації, облради, Луцької міської ради.

Участь у відкритті Телемарафону взяли голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, перший заступник голови облради Олександр Пирожик, Луцький міський голова Микола Романюк, представники Української Греко-Католицької Церкви, обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів, Церква адвентистів сьомого дня, Волинської єпархії Української Православної Церкви, обласного об’єднання церков Християн Віри Євангельської п’ятидесятників, Римсько-Католицької церкви, Волинської єпархії УПЦ КП.

Як наголосив ведучий прямого ефіру Сергій Орлов, як ніколи є показовим те, що Церква не стоїться осторонь суспільно-політичних процесів в області і постійно допомагає військовим.

До слова, два тижні назад голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до керівників релігійних організацій області, щоб разом Церква і влада консолідувалися зусилля заради миру і спокою в області. він ще раз подякував усім присутнім в студії за участь, і за спільно напрацьоване звернення до волинської громади. « Україна переживає складний період у своїй історії. Я щиро вдячний всім священикам, які Словом Божим об’єднують волинян, і доносять це Слово до наших бійців, які знаходяться на Сході: від маленької церкви у волинському поліському селі і до великого храму в місті», - підкреслив він.

Володимир Гунчик висловив певність, що зусилля влади, церков і конфесій нашої держави направлені на єдине – Перемогу: «Україна повинна перемогти в цій неоголошеній і несправедливій війні, адже Україна – сильна і об’єднана держава. І нас перемогти неможливо!».

«Ми усі робимо велику і праведну справу. Вся волинська громада своїми діями підтримує військовослужбовців, їх патріотичний дух. Знову звертаюся до усієї волинської громади консолідуватися і матеріально підтримати наших військовослужбовців, які виборюють усім нам Мир. Я низько вклоняюся всім, хто робить цю святу і Божу справу», - зазначив голова облдержадміністрації.

Володимир Гунчик в рамках телемарафону перерахував 5 тис. грн власних коштів на благодійний рахунок для допомоги бійцям у зоні АТО.

Під час відкриття телемарафону «З Вами Бог і Україна» усі сторони стверджували, що «Україна, за яку бореться весь її народ, - непереможна!».

Переказати гроші бійцям, які знаходяться в зоні АТО, можна на єдиний від області рахунок – р-р Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану: 26006055500199 в ПАТ «КБ Приватбанк» МФО 303440 Код 20129977 з поміткою «Телерадіомарафон», Волинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Американські спецслужби ...
Наступна новина: Василь Хомінець закликав ...

КОМЕНТАРІ