В Луцьку визначено місця для розміщення матеріалів передвиборчої агітації

В Луцьку визначено місця для розміщення матеріалів передвиборчої агітації

30.08.14 16:47 0 728
Таке розпорядження підписав міський голова Микола Романюк відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі Указу Президента України від 27 серпня 2014 року № 690/2014 «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів», частин 12 та 13 статті 107 Закону України «Про вибори народних депутатів України», з метою забезпечення публічності, прозорості та рівності прав у проведенні передвиборної агітації суб’єктів виборчого процесу, які братимуть участь у виборах до Верховної Ради України.

Отож, на території, закріпленій для обслуговування за житлово-комунальним підприємством №2 (директор – Рижук В.В.) тумби для оголошень розміщені у наступних місцях:

- вул. Гнідавська, зупинка громадського транспорту «Луцьке підприємство електротранспорту»;

- вул. Гнідавська, зупинка громадського транспорту «вулиця Гнідавська»;

- вул. Цукрова, зупинка громадського транспорту «вулиця Невського»;

- вул. Станіславського, зупинка громадського транспорту «вулиця Станіславського»;

- вул. Львівська, зупинка громадського транспорту «вулиця Даньшина»;

- вул. Львівська, зупинка громадського транспорту «Луцький національний технічний університет»;

- бульвар Дружби Народів,4а;

- вул. Володимирська, поблизу магазину «Комфорт»;

- вул. Ковельська, зупинка громадського транспорту «вулиця Шевченка».

Також на дошках оголошень та стендах, які розміщені:

- вул. Бенделіані, зупинки громадського транспорту;

- бульвар Дружби Народів, 13а, зупинка громадського транспорту біля ресторану «Лаванда»;

- територія ринку на бульварі Дружби Народів;

- вул. Бенделіані, поблизу магазину «Колібріс»;

- вул. Корольова, поблизу Будинку культури мікрорайону Вересневе.

На території, закріпленій для обслуговування за житлово-комунальним підприємством №3 (директор – Юлдашев Р.У.) тумби для оголошень розміщені за наступними адресами:

- пр-т Волі, зупинка громадського транспорту «Обласна друкарня»;

- пр-т Перемоги, зупинка громадського транспорту «Школа № 5»;

- вул. Ковельська, зупинка громадського транспорту «Братський міст»;

- вул. Лесі Українки, поблизу магазину «Вопак»;

- вул. Винниченка, зупинка громадського транспорту «Східноєврепейський національний університет імені Лесі Українки»;

- вул. Богдана Хмельницького, зупинка громадського транспорту «Міська рада»;

- вул. Данила Галицького, зупинка громадського транспорту «вулиця Кафедральна»;

- вул. Глушець, поблизу магазину «Шара»;

- вул. Глушець, зупинка громадського транспорту «Центральний ринок»;

- перетин вулиць Сенаторки Левчанівської та Лесі Українки.

Крім того, агітаційні та рекламні матеріали можна буде розміщувати на дошках оголошень та стендах на вул. Глушець (зупинка громадського транспорту «Центральний ринок»), пр-т Волі (зупинка громадського транспорту біля готелю «Україна»), вул. Данила Галицького (зупинка громадського транспорту біля Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг м. Луцька), вул. Ковельська (зупинка громадського транспорту «Братський міст»), пр-т Волі (зупинка громадського транспорту біля Волинської обласної федерації профспілок), пр-т Перемоги (зупинка громадського транспорту біля кінотеатру «Промінь»), пр-т Перемоги (зупинка громадського транспорту «Укртелеком»), пр-т Президента Грушевського (зупинка громадського транспорту «Кінотеатр «Промінь»), Привокзальний майдан, зупинка громадського транспорту «Залізничний вокзал».

На території, закріпленій для обслуговування за житлово-комунальним підприємством № 7 (директор – Гарбарчук М.М.), тумби для оголошень встановлені на пр-ті Відродження (біля магазину «Наш Край») та вул. Рівненська (зупинка громадського транспорту «Луцький автозавод»).

Дошки оголошень та стенди розміщені на пр-т Відродження (зупинка громадського транспорту біля центрального відділення ПАТ КБ «ПриватБанк», зупинка громадського транспорту біля магазину «Бджілка», зупинка громадського транспорту «Проспект Відродження») та Київському майдані (зупинка громадського транспорту біля Волинської обласної державної податкової інспекції).

На території, закріпленій для обслуговування за Товариством «М.Ж.К.» ЛТД (директор – Ковалюк В.А.) тумби для оголошень встановлені на пр-ті Соборності на зупинці громадського транспорту «проспект Соборності» та «Школа № 26» і дошка оголошень - на зупинці громадського транспорту біля кафе «Мальвіна» на пр-ті Соборності.

На території, закріпленій для обслуговування за житлово-комунальним підприємством № 11 (директор – Потайчук С.Л.), тумби для оголошень: вул. Конякіна, зупинка громадського транспорту «40-й квартал»; перетин вулиць Кравчука та Федорова.

Крім того, дошки оголошень розміщені на вул. Конякіна (зупинки громадського транспорту «Риббаза» та «ДАІ м. Луцька»).

Керівникам житлово-комунальних підприємств та департаменту житлово-комунального господарства необхідно забезпечити утримання тумб, стендів та дошок для оголошень у належному стані для розміщення матеріалів передвиборної агітації у період з 00:00 год. 29.08.2014 до 24:00 год. 24.10.2014 р.

Крім того, вони повинні, починаючи з 24:00 год. 24.10.2014 зняти усі матеріали передвиборної агітації, розміщені на визначених тумбах, стендах та дошках для оголошень.

Відділу муніципальної дружини (Шпак В.Л.) спільно з департаментом житлово-комунального господарства (Кубіцький І.Є.) протягом серпня - жовтня 2014 року проводити двічі на тиждень рейди з метою перевірки та знищення матеріалів передвиборної агітації, розміщених у не визначених для цього місцях (на стовпах, опорах, парапетах тощо).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ