В Луцьку 51 одна дитина отримала шкільне приладдя та портфелі, придбані вірянами та священнослужителями УПЦ

В Луцьку 51 одна дитина отримала шкільне приладдя та портфелі, придбані вірянами та священнослужителями УПЦ

30.08.14 15:47 0 697
У Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї дітей та молоді в рамках акції «Скоро до школи» відбувся черговий благодійний захід, під час якого 51 одна дитина отримала шкільне приладдя та портфелі, придбані вірянами та священнослужителями УПЦ. Директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Ліна Галан подякувала присутнім на зустрічі протоієреям Валентину Марчуку та Володимиру Бондаруку за постійну підтримку дітей, якими опікується центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. «Вони є нашими постійними жертводавцями», – акцентувала Ліна Галан.

Священнослужителі благословили дітей, які виховуються у сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, у цікаву і незвідану країну знань. Володимир Бондарук при цьому зазначив, що хай Боже благословення повсякчас дає дітям мудрість і бажання вчитися, адже коли людина має добрі знання, то всі труднощі вона може здолати. Він також звернувся до батьків з проханням більше уваги приділяти вихованню своїх дітей, адже вони відповідальні перед Богом за те, якими їх дітки виростуть.

Валентин Марчук усім побажав миру, благополуччя, довголіття й, аби ці маленькі подаруночки принесли велику радість дітям.

Загалом акцією «Скоро до школи» буде охоплено 332 дитини міста Луцька. Вже отримали шкільне приладдя та портфелі близько 300 дітей.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Скіфське золото повернеться ...

КОМЕНТАРІ