У Волинській області в обласному управлінні міліції відбулася конференція ФСТ "Динамо"

У Волинській області в обласному управлінні міліції відбулася конференція ФСТ "Динамо"

30.08.14 14:33 0 753
На порядку денному – два питання: підсумки роботи товариства та визначення делегатів для участі у конференції, що відбудеться в Києві.

Участь у заході взяв начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Перший заступник голови Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» України Василь Авраменко із нагоди 90-річчя товариства розповів про історію становлення та здобутки волинських спортсменів-правоохоронців. Доповідач відзначив, що тренерсько-викладацький склад активно працює над розвитком професійно-прикладних та олімпійських видів спорту в правоохоронних органах, ДЮСШ «Юний динамівець», серед ветеранів правоохоронних органів і фізкультурно-спортивного товариства. особливу увагу звернуто також на спортивних досягненнях вихованців.

– Там, де немає спорту, немає держави. Тому ми повинні робити всі для того, аби результати вихованців були ще кращими, – наголосив Петро Шпига, а відтак пообіцяв повну підтримку міліціонерам, котрі представляють область і державу на змаганнях різних рівнів.

Своєю чергою начальник відділу організаційно-масової та фізкультурно-спортивної роботи облорганізації товариства Леонід Павловський назвав п’ять осіб для участі в конференції, яка відбудеться у Києві. Делегати одноголосно підтримали запропоновані кандидатури.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: У Львові постраждала ...

КОМЕНТАРІ