У ДТП на Волині травмувалися двоє пішоходів і неповнолітній велосипедист

У ДТП на Волині травмувалися двоє пішоходів і неповнолітній велосипедист

30.08.14 10:30 0 708
Минулої доби на території області зафіксовано три дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими.

Автопригода за участю пішохода зареєстровано близько 20-ї години вечора на автодорозі сполученням Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблечче. 35-річний житель Луцька, керуючи автомобілем «ФІАТ ДОБЛО», у селі Милуші Луцького району здійснив наїзд на 45-річного пішохода, який переходив дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження.

Неуважність при переході дороги стала причиною травмування ще одного пішохода. Близько 22-ї години на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблечче, поблизу села Крупа Луцького району, 37-річний житель Тернопільської області, керуючи автомобілем «Опель Віваро», не встиг вчасно зупинитися, а відтак збив 45-річного пішохода. У результаті житель Рівненської області із тілесними ушкодженнями госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.

Грубе порушення правил дорожнього руху стало причиною автопригоди у Любомлі за участю двох неповнолітніх. 15-річний водій, керуючи мопедом «Кумко Агіліті», не вибрав безпечної швидкості руху і збив 8-річного велосипедиста. У результаті ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Кадрові зміни

КОМЕНТАРІ