Волинські депутати підтримали проєкт свободівця про відправку конфіскованих авто українським військовим у зону АТО

Волинські депутати підтримали проєкт свободівця про відправку конфіскованих авто українським військовим у зону АТО

30.08.14 08:05 0 659
29 серпня 2014 року під час позачергової сесії Волинської обласної ради депутати підтримали проєкт рішення депутата-свободівця Миколи Собуцького про звернення депутатів Волинської облради до Прем'єр-міністра України, КМУ щодо необхідності передачі конфіскованих автомобілів на потреби українських військовослужбовців у зону АТО. 58 депутатів підтримали ініціативу свободівця.

У зверненні йдеться про необхідність термінового забезпечення автомобілями Збройних Сил України та добровольчих батальйонів. "Це би дозволило ефективніше весті бойові дії в зоні АТО. Зокрема на цих автомобілях планують встановити озброєння та вивозити поранених із поля бою. Про необхідність забезпечення автомобілями неодноразово заявляли українські бійці, які перебувають у зоні АТО", – зазначив Микола Собуцький.

На його думку, необхідно затвердити відповідний підзаконний акт, наприклад, постанову уряду, де зобов'язати державне підприємство "Укрспец'юст" та Державну митну службу конфісковані автомобілі не виставляти на аукціон для продажу, а передавати їх Міністерству оборони України. Яке далі здійснюватиме централізований розподіл цих автомобілів поміж окремими підрозділами ЗСУ та добровольчими батальйонами.

Депутати облради підтримали ініціативу свободівця, оскільки такий крок допоможе нашим військовослужбовцям та свідчитиме про загальнонаціональну консолідацію суспільства і сприятиме наближенню загальної перемоги України у військовому протистоянні з російськими агресорами та терористами.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ