Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко закрив 47 сесію ради

Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко закрив 47 сесію ради

30.08.14 13:46 0 712
28 серпня 2014 року депутати міської ради закінчили розгляд питань 47 сесії Івано-Франківської міської ради

Основний блок питань, що розглядали депутати під час третього пленарного засідання були земельні питання. Так депутати під час розгляду проекту рішення «Про продаж земельних ділянок комунальної власності» внесли до нього ряд змін, а саме виключили пункт про продаж земельної ділянки на вулиці Шота Руставелі,1. Цю територію, площею 4, 46 га, збиралося придбати підприємство «ЄТГ-Карпати» без розстрочення за 3,366 млн грн, які мали б надійти до місцевого бюджету розвитку.

Також цим рішенням, за наполяганням депутатської фракції "За зміни у Івано-Франківську" обранці проголосували за пропозицію продати ділянку на вулиці Хмельницького підприємству «Алекс-ІФ» без розстрочення. Також скасували розстрочення на оплату ділянки за адресою Коновальця, 225-в, яку має придбати «Концерн Нафтогаз» для обслуговування автозаправки.

Як наслідок, начальник управління земельних ресурсів Кирило Обладан заявив, що після скасування відстрочення покупці можуть відмовитися від придбання ділянок. Згідно з умовами продажу, покупці вже внесли на рахунок міської ради 10% від вартості і цими коштами місто вже могло користуватися.

Після звавої дискусії та прийнятих рішень голова депутатської комісії з питань планування фінансів, цін та бюджету Роман Онуфріїв а також голова профільної земельної комісії Петро Гавриш подякували своїм опонентам із "Фронту змін" про "їх турботу за наповнення міської казни".

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ