У Києві отримали паспорти 16-річні переселенці з Донбасу

У Києві отримали паспорти 16-річні переселенці з Донбасу

30.08.14 12:34 0 895
У Києві у четвер отримали паспорти переселенці з Донбасу, яким виповнилося 16 років. Нині у столиці таких – 15 осіб, усі вони отримали паспорт громадянина України, передає кореспондент Радіо Свобода. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомила голова департаменту оформлення документації Державної міграційної служби Алла Чередниченко, від початку проведення антитерористичної операції працівники служби у різних регіонах країни надали майже 17 тисяч послуг громадянам, які вимушені виїхати з Донбасу. Найчастіше переселенці потребують послуг з оформлення, заміни або відновлення паспорта громадянина України.

«Державна міграційна служба України відкрила пункти прийому переселенців, перш за все – державного підприємства «Паспортний сервіс». там вимушені переселенці можуть оформити паспорт громадянина України, паспорт громадянина України за виїзд за кордон, обміняти паспорт і зареєструватись за місцем проживання», – повідомила Чередниченко.

За даними Державної міграційної служби, найбільше вимушених переселенців звертаються до цього відомства у Києві, Харкові, у Харківській, Львівській і Запорізькій областях.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Хмельниччині в ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ