Фахівці ДСНС Львівщини прийняли участь у перевірці готовності освітніх закладів до навчального року

Фахівці ДСНС Львівщини прийняли участь у перевірці готовності освітніх закладів до навчального року

30.08.14 19:23 0 807
Впродовж 13-19 серпня 2014 року державним пожежним наглядом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області разом з працівниками управління освіти Львівської міської ради сторено спільні групи та проведено перевірки готовності навчальних закладів до роботи в новому 2014/2015 навчальному році.

Цьогоріч на території Львівської області функціонуватиме 1456 навчальних закладів в тому числі і дошкільних дитячих закладів. На керівниками закладів освіти проведена робота щодо забезпечення стану пожежної та техногенної безпеки та виконання заходів запропонованих в приписах.

Розпочато також роботу по виконанню заходів обладнання будівель і приміщень системами протипожежної автоматики, ремонту існуючих систем, всі навчальні заклади забезпечені первинними засобами пожежогасіння, у користуванні знаходяться вогнегасники, які пройшли технічне обслуговування (перезарядку).

Нажаль, ще залишаються невиконаними заходи, запропоновані приписами органами державного пожежного нагляду, які потребують значного фінансуваня для їх виконання. Так, дерев’яні конструкції горищних приміщень не обробляються вогнетривким розчином, не укладено угоди та не виведено сигнал від автоматичної пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження в 456 навчальних закладах.

За результатами спільних перевірок виявлені недоліки режимного характеру усувались на місці під час перевірок. З керівниками та викладачами навчальних закладів проведено додаткові інструктажі про дотримання заходів пожежної безпеки.

Питання стану протипожежного захисту навчальних закладів активно обговорювалося на обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час VІІ Міжнародного ...
Наступна новина: У ДТП на Волині загинув ...

КОМЕНТАРІ