Житомирщина: в с. Синачі Новоград-Волинського району на базі ЛВДС ДП «Прикарпатзахідтранс» проведено спільні тактико-спеціальні навчання.

Житомирщина: в с. Синачі Новоград-Волинського району на базі ЛВДС ДП «Прикарпатзахідтранс» проведено спільні тактико-спеціальні навчання.

30.08.14 10:31 0 1444
27 серпня 2014 року в с. Синачі Новоград-Волинського району на базі ЛВДС ДП «Прикарпатзахідтранс» ВАТ «Південнозахідтранснафтогруп» проведено спільні тактико-спеціальні навчання.

Внаслідок несправності технологічного обладнання сталося загоряння нафтопродуктів у приміщенні насосної станції, вогонь поширився по всій площі приміщення. Такий сценарій чергових навчань було змодельвано цього разу. Першими до місця надзвичайної події прибуває пожежна команда об’єкту - організовує гасіння та охолодження другого поверху насосної станції. Згодом за підвищеним номером виклику прибувають Новогра-Волинські рятувальники, які у свою чергу також проводять гасіння з використанням пінної атаки.

Навчання проводилось без повного розгортання сил та засобів, із залученням керівного складу підрозділів Новоград-Волинського зведеного загону. Для проведення заходу залучено дві одиниці техніки та 13 чоловік особового складу 10 ДПРЧ, 3 одиниці техніки та 22 чоловіки особового складу ЛВДС, 4 одиниці техніки та 17 працівників спеціалізованих служб м. Новоград-Волинський.

Під час навчань відпрацьовувалась взаємодія між підрозділами оперативно-рятувальної служби та Новоград-Волинськими міськими організаціями, установами, які відповідають за виконання і забезпечення заходів у сфері цивільного захисту, щодо організації проведення рятувальних та інших невідкладних робіт.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ