В Житомирській області група офіцерів управління 8-го армійського корпусу відвідала пораненого під час АТО побратима, який ціною власного здоров’я врятував жінку

В Житомирській області група офіцерів управління 8-го армійського корпусу відвідала пораненого під час АТО побратима, який ціною власного здоров’я врятував жінку

30.08.14 09:12 0 646
За повідомленням прес-служби Міністерства оборони України, група офіцерів управління 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України відвідали у Дніпропетровську пораненого героя, старшого офіцера штабу корпусу майора Ігоря Чупруна. Він з гідністю виконав свій конституційний і військовий обов’язок під час проведення антитерористичної операції на сході країни, а наразі проходить лікування в обласній клінічній лікарні імені Мечникова.

Саме у майора Ігоря Чупруна – День народження. Офіцери переказали імениннику вітання від командира корпусу та колективу армійського об’єднання. Військовослужбовці побажали своєму побратиму найшвидшого одужання та повернення у стрій.

Як розповів прес-секретар командира 8-го армійського корпусу підполковник Володимир Вовкогон, майор Ігор Чупрун у районі проведення АТО виконував завдання щодо надання допомоги жителів одного з населених пунктів на Донеччині, яке постраждало внаслідок обстрілів із РСЗВ «Ураган», що велися з території Російської Федерації.

«Того дня майор Ігор Чупрун, незважаючи на те, що сам під час обстрілу, отримав важке поранення, врятував поранену жінку, яку в подальшому українські військовослужбовці успішно евакуювали і доставили в лікарню, — повідомив підполковник Володимир Вовкогон. — Сам офіцер був доставлений на Дніпропетровщину у провідний медичний заклад, де йому було зроблено декілька операцій. У результаті важких поранень військовослужбовець втратив праву ногу і отримав важке пошкодження лівої та інші травми».

поруч із героєм знаходяться його дружина та батьки, а вдома чекає донечка. Варто зазначити, що майор Ігор Чупрун виховувався у родині офіцера. Його батько Микола Іванович, полковник у відставці, свого часу проходив службу у 8-й танковій армії, правонаступником якої став цей Армійський корпус. Батьки виховали трьох синів, які стали офіцерами.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Навколо світу — за 11 ...
Наступна новина: У Тернополі тимчасово не ...

КОМЕНТАРІ