На Рівненщині місцеві бюджети поповнилися 86 мільйонами гривень від використання земельних ресурсів.

На Рівненщині місцеві бюджети поповнилися 86 мільйонами гривень від використання земельних ресурсів.

30.08.14 10:04 0 652
Цьогоріч від використання земельних ресурсів місцеві бюджети поповнилися 86 мільйонами гривень. А це на понад 3 мільйони більше, ніж за аналогічний період минулого року. Значну частину цієї суми, а саме 50 мільйонів, становить орендна плата, більше 26 мільйонів – земельний податок.

Ще 8 мільйонів гривень до бюджетів місцевих рад надійшло від реалізації земельних ділянок несільськогосподарського призначення, майже 2 мільйони гривень – як відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

"Для підвищення ефективності використання земельних ресурсів потрібно забезпечити укладання додаткових угод до договорів оренди земель державної та комунальної власності у частині встановленого розміру орендної плати з врахуванням запровадження повторної нормативної грошової оцінки земель населених пунктів та зміни мінімального розміру орендної плати за землі державної і комунальної власності відповідно до пункту 27 Закону України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні» — зазначила начальник Головного управління Держемагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Вчені зафіксували ...
Наступна новина: Тернопілля: цукрова галузь ...

КОМЕНТАРІ