У Рівненській області обізнаність громадян підвищать профілактичні плакати

У Рівненській області обізнаність громадян підвищать профілактичні плакати

30.08.14 15:00 0 663
* Регулярні застереження правоохоронців у засобах масової інформації про застосування шахраями різноманітних форм обману допомагають людям оберегтись від аферистів. Однак попри всі намагання правоохоронців, люди все ще довіряють незнайомцям. Березнівські правоохоронці розповсюдили застереження на вулицях свого регіону. За ініціативи начальника Березнівського райвідділу міліції, з метою посилення роз’яснювальної роботи, дільничні інспектори міліції здійснюють профілактику серед населення за новою формою.

Застерігаючі плакати під назвою «Не віддай свої гроші шахраю» правоохоронці розмістили у кожній сільській раді, а також у громадських та велелюдних місцях. Кожен плакат містить опис найбільш розповсюджених шахрайських прийомів, поради, як не стати жертвою цього виду злочинів та необхідну контактну інформацію органів правопорядку.

Окрім розміщення таких плакатів, працівники міліції охоче спілкувалися з жителями району, роз’яснювали, чим викликана необхідність проведення такої акції, наскільки важливо дотримуватися висловлених у листівці порад. Наводили й конкретні приклади шахрайств стосовно довірливих громадян.

- Основне наше завдання таким методом попередити мешканців району про різні види злочинів, - розповідає начальник Березнівського райвідділу міліції Олег Середа. - Сподіваємось, що посилення роз’яснювальної роботи дасть позитивний ефект, підвищить обізнаність громадян у питаннях того, звідки чекати небезпеки та як її уникнути, убезпечивши себе від неприємностей.

Світлана Бойчура

Березнівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині вже ...

КОМЕНТАРІ