У Рівненській області експерти провели спецпризначенцям практичні заняття з вивчення вибухотехніки

У Рівненській області експерти провели спецпризначенцям практичні заняття з вивчення вибухотехніки

30.08.14 13:10 0 681
Днями експерти-вибухотехніки НДЕКЦ при УМВС України в Рівненській області провели в польових умовах спільне заняття з ротою міліції спеціального призначення при УМВС України в Рівненській області. Основним завданням проведення подібного навчання було на практиці показати спецпризнанченцям вибухові пристрої, з якими їм, можливо, треба буде «зустрітися» під час виконання обов’язків, у тому числі і у зоні АТО.

Експерти продемонстрували всім присутнім наявні макети вибухівки та вибухових пристроїв, детально описали їх різновиди та способи встановлення. Ознайомили експерти і з штатними вибуховими речовинами та пристроями, їхню будову та принципом дії.

Начальник вибухотехнічного сектору Олександр Мамчур окремо зупинився на навчанні встановлювати різноманітні «розтяжки» та професійно їх знешкоджувати.

- Маємо надію, що отримані знання допоможуть працівникам міліції під час виконання службових завдань і допоможуть живими і неушкодженими повернутися до своїх рідних, - зазначив керівник сектору Олександр Богданович.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

(За матеріалами НДЕКЦ при УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові – Кавуновий ...

КОМЕНТАРІ