До міліції на гостини - у Рівному правоохоронці влаштували для дітей з Дубровиччини справжнє свято

До міліції на гостини - у Рівному правоохоронці влаштували для дітей з Дубровиччини справжнє свято

30.08.14 12:33 0 690
Майже 30 дітей з малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та дітей-інвалідів з усього Дубровицького району мали унікальну можливість побачити роботу міліції «з середини». Незабутніми для дітей з Полісся стали відвідини «Макдональдсу» та зоопарку, які організував для них керівник Дубровицького райвідділу міліції Сергій Родзін.

Світлана навчається у п’ятому класі Селецької загальноосвітньої школи Дубровицького району. Дівчинка вперше побувала серед міліціонерів і пересвідчилась, що серед Рівненських правоохоронців немає «поганих дядьків і тіток». Є лише приємні люди, які можуть розповісти багато цікавого та показати те, що вона раніше бачила лише по телевізору.

— Мені дуже сподобалась екскурсія, — ділиться враженнями дівчинка. — Особливо запам’яталась вівчарка, яка бігала і ловила злочинця. Міліціонери дуже щирі і я до них відношусь добре. Але в майбутньому хочу стати співачкою.

Підтримує дівчинку і її товариш, учень четвертого класу Юрій.

— Мені теж сподобалось дізнаватись про історію міліції. Найбільше мені сподобався музей та німецька вівчарка. В майбутньому я хочу стати міліціонером. І хоча робота у них небезпечна, я хочу допомагати людям.

Правоохоронці ретельно підготувалися до зустрічі — показали дітям фільм про роботу міліції, провели екскурсію приміщенням управління, продемонстрували спорядження та озброєння. Однак найбільше радості дітлахам принесли працівники кінологічного центру при УМВС.

Радості діток не було меж, коли вона вперше потрапили у «Макдональдс» та відвідали Рівненський зоопарк. Адже вони мали змогу побачити щось подібне лише з телеекрану. За безпекою діток слідкували правоохоронці, а їх комфортом та здоров’ям працівник соціальної служби захисту дітей Дубровицької райдержадміністрації і медпрацівник.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині в ...

КОМЕНТАРІ