Упродовж двох днів представник МВС України проводив прийом громадян на Рівненщині

Упродовж двох днів представник МВС України проводив прийом громадян на Рівненщині

30.08.14 17:31 0 817
Мешканці Зарічненського та Дубенського районів, а також представники влади, місцевого самоврядування та територіальних прокуратур мали нагоду поспілкуватися із заступником начальника Департаменту кадрового забезпечення МВС України полковником міліції Богданом Вікторовичем Лизогубом. Усі бажаючі отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.

27 та 28 серпня представник Міністерства внутрішніх справ особисто спілкувався з місцевими мешканцями. Від громадян, які звертались з різними проблемами, прийняті відповідні заяви, а Богдан Вікторович надав пояснення щодо порушених ними питань.

З керівництвом органів державної влади та місцевого самоврядування полковник міліції обговорив питання подальшого вдосконалення співпраці місцевих правоохоронців та громади та модернізації міліцейської інфраструктури. Особливу увагу приділили наданню правоохоронцям допомоги в межах чинного законодавства задля покращення забезпечення роботи органів внутрішніх справ.

Підсумовуючи свій візит на Рівненщину, Богдан Лизогуб зазначив, що під час прийому люди звертались з різними проблемами. Частина людей не отримувала в інших державних органах кваліфікованих роз’яснень з приводу того, куди їм саме необхідно звертатись щодо вирішення їх проблем. Також приходили люди зі скаргами на неправомірні, на їхню думку, дії працівників міліції. Приходили із подяками за надану правоохоронцями допомогу.

— Заяви подавали щодо випадків різного характеру. Якогось певного вузького спрямування тут не було. У людей наболіло різне: і життєве — суто своє, сусідське, або родинне, і те, що стосується їх відносин з міліцією, — зауважив Богдан Вікторович. — Загалом же метою відрядження є доручення, поставлене Міністром внутрішніх справ, з’ясувати на місцях, які є проблеми у взаємовідносинах міліції з населенням, які є негаразди у сфері правоохоронної діяльності в наших областях і яким чином ми можемо покращити нашу роботу щодо співпраці з населенням, громадою, з органами місцевого самоврядування і взаємодію з органами державної влади.

Наостанок полковник міліції пообіцяв, що жодне звернення не залишиться поза увагою.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: 61 громадянину ...

КОМЕНТАРІ