Безпечна дорога дітей до школи – обов’язок працівників ДАІ Рівненщини

Безпечна дорога дітей до школи – обов’язок працівників ДАІ Рівненщини

30.08.14 16:49 0 866
У рамках проведення комплексних заходів під назвою «Увага! Діти на дорозі!» та підготовки до нового навчального року працівниками Державтоінспекції Рівненської області здійснені обстеження вулично-дорожньої мережі прилеглої до загальноосвітніх навчальних закладів.

За результатами перевірок власникам вулично-дорожньої мережі направлено 54 вимоги щодо приведення у належний стан ділянок доріг та вулиць біля навчальних закладів.

Крім цього, до органів місцевої влади та власників вулично-дорожньої мережі направлено інформації щодо покращення організації дорожнього руху біля навчальних закладів, в тому числі зазначено про необхідність встановлення поблизу шкіл засобів примусового зниження швидкості руху транспортних засобів.

«Під час проведення комплексних заходів, станом на 25 серпня поточного року нанесено та поновлено 133 дорожні розмітки пішохідних переходів, нанесено дорожню розмітку з тематики безпеки руху дітей – 63 шт. Також встановлено 73 дорожні знаки «Діти» та «Пішохідний перехід». Крім цього, ліквідовано 302 м кв. ямковості проїзної частини біля навчальних закладів, обстежено 86 маршрутів руху шкільних автобусів», ? розповідає старший інспектор з профілактичної роботи Управління Державтоінспекції області, майор міліції Світлана Марко.

Робота, щодо покращення організації дорожнього руху поблизу навчальних закладів, продовжуються і надалі.

ПРЕС-СЛУЖБА УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ