Віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав тернополян з Днем міста

Віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав тернополян з Днем міста

30.08.14 15:33 0 685
Віце-прем’єр-міністр України, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман привітав тернополян з Днем міста. Вітальну листівку Віце-прем’єр надіслав міському голові Тернополя Сергію Надалу.

«Дозвольте від щирого серця і з гордістю привітати Вас з Днем Тернополя – міста, що першим ще за часів радянського режиму підняло прапор України над міською радою.

За плечима у Тернополя майже 500-річна славетна історія. Протягом свого існування місто неодноразово виборювало свій шлях до Свободи і Незалежності, відстоювало національну гідність, демонструвало відданість традиціям своїх предків, рідній мові й культурі.

І в наші дні Тернопіль залишається джерелом національного духу, сміливості і відданості Україні. Тернополяни зіграли визначну роль у перемозі Революції гідності на Майдані і на передовій воюють за Незалежність України на її східних кордонах», - йдеться у вітанні.

Володимир Гройсман подякував тернополянам і за громадянську позицію: «Я дякую Вам за Вашу громадянську позицію. Бажаю усім нам перемоги і мирного неба над головою».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ