Тернополяни помолилися за своє місто

Тернополяни помолилися за своє місто

30.08.14 09:53 0 635
Урочиста літургія до свята Успіння Пресвятої Богородиці та 474-ї річниці міста Тернополя відбулася 28 серпня. Жителі міста зібралися у Храмі Успіння Пресвятої Богородиці, що на вул. Острозького, щоб попросити у Божої Матері заступництва та благословення. Участь в урочистій літургії взяв голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк.

«Цього року Тернополю виповнюється 474 роки. Наше місто завжди було осередком національного духу. Саме тут одним із перших був піднятий синьо-жавтий стяг. Тут завжди зароджувалися ідеї, наповнені українським змістом. Я гордий з того, що Тернопіль є прикладом патріотизму для всієї України», - зазначив Олег Сиротюк.

За словами очільника Тернопільщини у День храмового празнику міста кожен з нас дякує за прожитий рік, та просить благословення на майбутнє.

«Сподіваюся наші молитви будуть почуті, - додав голова ОДА. – В Україні запанує мир та спокій».

Нагадаємо 28 серпня віряни святкують Успіння Пресвятої Богородиці. Свято належить до переліку дванадцяти найбільших свят церковного року, під час нього згадують упокоєння, воскресіння та прославлення Матері Божої.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Apple випустить найбільший ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ