На Тернопіллі у центрах надання адміністративних послуг - нові інформаційні стенди

На Тернопіллі у центрах надання адміністративних послуг - нові інформаційні стенди

30.08.14 16:51 0 714
Протягом 7 місяців 2014 року центрами надання адміністративних послуг області надано 13,9 тис. адміністративних послуг, з них 1,9 тис. послуг соціального характеру та 5,5 тис. дозвільних документів.

Про це повідомили у департаменті економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської обласної державної адміністрації.

З метою інформаційної підтримки фізичних та юридичних осіб представники департаменту взяли участь у реалізації соціального проекту, що впроваджується редакцією газети „Все про бухгалтерський облік”. У рамках проекту на замовлення центрів надання адміністративних послуг області безкоштовно виготовлено інформаційні стенди для розміщення на них необхідної інформації для громадян.

«Доступність інформації про надання адміністративних послуг є одним з основних принципів державної політики у сфері надання адміністративних послуг, - наголосила директор департаменту Галина Воляник. - Загалом, діяльність центрів надання адміністративних послуг є важливою складовою забезпечення сприятливого бізнес-клімату, запобігання проявам корупції та усунення різного роду посередництва під час надання адміністративних послуг.

Довідково: З метою створення зручних та доступних умов для отримання громадянами та суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг відповідно до Закону України „Про адміністративні послуги” в області діє 18 центрів надання адміністративних послуг в 17 районах та місті Тернополі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області зі ...

КОМЕНТАРІ