На Тернопіллі обікрав, поділив, повернув

На Тернопіллі обікрав, поділив, повернув

30.08.14 11:35 0 730
Дві жіночі сумочки поцупив з розважального закладу 22-річний чортківчанин. Коли вміст краденого лиходія не зацікавив, взяв лише найцінніше, а решту підкинув на територію бару, де вчинив протиправне.

Із заявами до чортківських правоохоронців звернулися дві місцеві жительки про те, що в диско-барі, де вони розважалися, хтось викрав у них сумочки. Обидві потерпілі заявили про втрати приблизно на тисячу гривень. В переліку краденого були одяг, деякі аксесуари, особисті документи, банківські картки і гаманці з незначними сумами грошей.

Коли правоохоронці приїхали на місце скоєння злочину, то на території диско-бару знайшли частину зниклих речей. Згодом з’ясувалося, зловмисник після викрадення перебрав вміст жіночих сумочок, і те, що йому не підійшло, підкинув назад.

В ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 22-річний житель райцентру. Молодик того вечора також відпочивав у барі. Помітивши, що дівчата за сусіднім столиком не надто переймаються безпекою особистих речей, спритно вхопив їхні сумочки в надії збагатитися. Проте з дамського майна не багато підійшло зловмисникові. Тож, аби бодай якось викрутитися із ситуації, відніс чуже майно і підкинув на територію бару.

Та це не звільнило підозрюваного від відповідальності. Йому інкримінують порушення статті 185 (ч.1) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ