В обласному Управлінні міліції Житомирщини урочисто зустріли міліціонерів-учасників АТО ,

В обласному Управлінні міліції Житомирщини урочисто зустріли міліціонерів-учасників АТО ,

30.08.14 13:17 0 651
Прибуття автобусів, які з далекого і небезпечного сходу везли 200 правоохоронців-учасників антитерористичної операції, в обласному УМВС з нетерпінням чекали їх рідні, близькі, друзі та колеги. На Житомирщину повернувся зведений загін міліціонерів, які впродовж місяця забезпечували правопорядок на Луганщині.

Зустрічали житомирських героїв у міліцейських погонах у дворі обласного УМВС з букетами квітів, повітряними кульками і бурними оплесками. Національні українські прапори традиційно прикрашали автобуси усю їх далеку й нелегку дорогу.

Новоприбулі вишикувалися: усі, як один, - обпалені степовими вітрами й загартовані щохвилинною небезпекою. Командир зведеного загону Анатолій Монзолевський доповів керівництву УМВС про те, що усі 200 відкомандированих міліціонерів прибули до місця постійної дислокації без утрат і в доброму здоров’ї:

– Як не прикро це визнавати, але на сході стає дедалі «гарячіше». Повноцінно описати усе побачене і пережите словами неможливо. Неоголошена війна перевернула уявлення про мир усіх, хто побував у її горнилі. Ми разом, пліч-о-пліч, гідно відстоювали правду, вижили під обстрілами і повернулися неушкодженими. Тепер ми знаємо ціну миру і спокою. І ми готові боронити нашу землю до кінця!

Для Анатолія Володимировича, як і для частини житомирських правоохоронців зведеного загону, це була друга поїздка у зону проведення АТО.

– Від імені колегії УМВС Житомирщини ми дякуємо вам усім за те, що упродовж місяця ви успішно та з честю виконували свій службовий обов’язок у надскладних і, без перебільшення, небезпечних умовах. Своїми діями та відданістю обраній справі ви довели, що житомирські правоохоронці – справжні патріоти своєї держави, мужні, сильні духом і морально стійкі бійці. Спасибі родинам, які підтримували своїх мужніх чоловіків, чекали і переживали за них. Нехай завжди у ваших сім’ях буде взаємопорозуміння, любов і злагода! - звернувся до новоприбулих т.в.о. начальника УМВС Житомирщини Юрій Крошко.

Одразу після завершення урочистої частини зустрічі близькі та колеги огорнули своїх рідних синів, батьків, братів і чоловіків теплотою міцних дружніх обіймів, поцілунками і радісними дитячими голосами маленьких донечок і синочків. Нескінченне очікування для них усіх нині лишилося позаду, проте не закінчилося хвилювання самих новоприбулих героїв за тих хлопців, які боронять Україну від ворожих посягань, відстоюють правопорядок ціною власного здоров’я і життя.

Уже за тиждень, після короткого відпочинку, новоприбулі правоохоронці стануть до виконання своїх безпосередніх обов’язків на рідній Житомирщині.

Слава українським героям! Слава Україні!

Ольга Номерчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ