Ужгородські свободівці вимагають проведення перевиборів міськради й міського голови

Ужгородські свободівці вимагають проведення перевиборів міськради й міського голови

01.09.14 13:51 0 886
29 серпня 2014 року відбулось засідання Ужгородської міської ради, де розглянули питання про відставку чинного секретаря міськради, в. о. міського голови. Свободівці були присутні на засіданні для запобігання провокаціям.

На таємне голосування поставили питання про відсторонення від посади секретаря міської ради і водночас виконувача обов'язків міського голови Ужгорода Віктора Щадея. Із присутніх депутатів 31депутата за відставку проголосували 29, тобто силам колишньої Партії регіонів не вистачило 2 голоси для ухвалення цього рішення. Присутні у приміщенні молодики спортивної зовнішності всіляко провокували громадян та закликали депутатів до голосування за відставку В.Щадея. Після оголошення результатів голосування зазначені особи спробували захопити в. о. міського голови. Такий стан справ спонукає міську організацію ВО "Свобода" вимагати від Ужгородської міської ради саморозпуску та проведення позачергових виборів депутатів до міськради та виборів міського голови.

"Боротьба між кланами колишніх "регіоналів" у змові із Сергієм Ратушняком, Іваном Волошиним та кланом Балог нічого не змінює, окрім того, що по черзі вони дориваються до владного корита з ресурсами. Голос ужгородців має звучати через вибори, а не прориватися з-за спин найнятих молодиків. Це єдиний інструмент, що дозволяє провесті люстрацію влади, яка є на часі. Саме так громада може висловити довіру своїм новим представникам в органах місцевого самоврядування. На тлі війни, що триває на Сході, такі одіозні дії реваншистських сил виглядають як зрада України – нехай краще покажуть свій "патріотизм" на полі бою з агресором!" – розповів заступник голови Закарпатської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Ващенко".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі 239 курсантів ...

КОМЕНТАРІ