В Івано-Франківській області тисменицькі міліціонери розшукують причетних до вчинення квартирної крадіжки

В Івано-Франківській області тисменицькі міліціонери розшукують причетних до вчинення квартирної крадіжки

01.09.14 10:04 0 656
До чергової частини Тисменицького райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонував житель району, який повідомив, що з його будинку вчинено крадіжку грошей.

На правоохоронцями проводиться заходи по встановленню осіб, які причетні до вчинення цієї крадіжки. Відомості про цю подію зареєстровано за ч.3 ст.185 КК України.

Міліція Прикарпаття в черговий раз звертається до населення з проханням посилити увагу до безпеки особистого майна.

Виїжджаючи попросіть родичів чи знайомих наглядати за квартирою, забезпечте надійність замків чи встановіть сучасну сигналізацію. Управління державної служби охорони області надає послуги з охорони квартир та приміщень з особистим майном громадян за допомогою технічних засобів охорони, обладнує квартири сучасними засобами охоронно-пожежної сигналізації. Тому, якщо є можливість, користуйтеся послугами Державної служби охорони. Це убереже ваше помешкання від проникнення небажаних «гостей».

Не лишайте відкритими вікна, балконні двері, особливо якщо ви мешкаєте на першому поверсі або ж у квартирах біля пожежних драбин чи прибудов. Подбайте про те, щоб сходи та площадка біля вхідних дверей вашого житла були освітлені, тоді злодій боятиметься, що його побачать. Не повідомляйте незнайомцям детальну інформацію про себе.

Якщо Ви виявили сліди крадіжки у себе в квартирі, нічого не торкайтеся-відразу телефонуйте до міліції.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ