У Львівській області йосиф Ситник привітав шахтарів з професійним святом

У Львівській області йосиф Ситник привітав шахтарів з професійним святом

01.09.14 10:06 0 694
Цими вихідними в Україні відзначається День шахтаря. Перший заступник голови облдержадміністрації Йосиф Ситник взяв участь в урочистостях з нагоди цього свята у місті Сокаль.

Захід розпочався із хвилини мовчання за загиблими гірниками. Виступаючи перед присутніми Йосиф Ситник привітав присутніх зі святом та закликав бути добрим тилом для військових, які відстоюють на Сході України незалежність держави. «Нам потрібен мир, але мир досягається лише через перемогу. Не буде перемоги на Сході – загарбник буде, тут, на Заході», – наголосив перший заступник голови ОДА.

Професія шахтаря завжди цінувалась в Україні – це праця відважних та мужніх людей. «Задекларовані Урядом завдання по енергозбереженні і переходом на альтернативні та традиційна для України види палива, – продовжив Йосиф Ситник, – всиляють надію, що вугільна промисловість набере нових обертів. Це буде ще одним кроком до енергетичної незалежності нашої держави. Пріоритетним у вирішенні цього питання повинна бути модернізація обладнання, залучення інвестицій, вдосконалення системи оплати праці».

Під час урочистостей Йосиф Ситник нагородив шахтарів ДКХ «Львіввугілля» грамотами ОДА та вручив Подяки.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Держдепартамент США ...
Наступна новина: Батальйон ...

КОМЕНТАРІ