Війна забирає найкращих: Луцьк прощався із загиблим на Сході Максимом Шульгою

Війна забирає найкращих: Луцьк прощався із загиблим на Сході Максимом Шульгою

01.09.14 11:05 0 1417
Наше місто з скорботою та болем у серці прощалося із загиблим на Сході Героєм – Максимом Шульгою. Йому було лише 23, він ще багато корисного міг зробити для нашої держави, але, захищаючи її територіальну цілісність, втратив найцінніше – своє життя.

Аби віддати останню шану нашому земляку, прийшли його рідні, друзі, колеги, побратими, представники влади та громадськість міста.

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбулось відспівування загиблого. Усі присутні молися за упокій душі Максима Шульги, просили Господа, аби несправедлива війна більше не забирала наших синів, братів та чоловіків, а на рідній Українській землі панував мир та спокій.

Згодом на Театральному майдані відбулась громадянська панахида.

Луцький міський голова Микола Романюк від імені територіальної громади міста висловив щирі співчуття родині загиблого. Він подякував батькам за те, що вони виховали справжнього чоловіка, патріота України, який захищав нашу державу та її гідне майбутнє. Опісля закликав усіх хвилиною мовчання вшанувати пам’ять Максима Шульги.

Слова співчуття звучали від друзів та побратимів. Висловив підтримку родині загиблого й директор школи №25, у якій навчався військовослужбовець, Віктор Цейко. «Переконаний, що для майбутніх учнів, Максим буде зразком великої любові до України, зразком військової доблесті та самопожертви в ім’я Батьківщини», - зазначив він.

На звершення Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до громади міста: «Вірю у те, що все це найближчим часом закінчиться, і ми обов’язково переможемо, бо з нами - правда, і з нами - Бог. Вічна слава Герою!»

Поховали Максима Шульгу на Алеї почесних поховань на кладовищі у селі Гаразджа.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ