Хмельницькі убозівці викрили нечесного посадовця

Хмельницькі убозівці викрили нечесного посадовця

01.09.14 13:15 0 706
Виконуючий обов’язки першого заступника голови міськради одного з районів області «забув» повідомити про наявність конфлікту інтересів.

Працівниками УБОЗ УМВС України в Хмельницькій області складено та направлено до суду адміністративний протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-4, ст. 172-7 КУпАП відносно посадової особи, яка перебуваючи на посаді виконуючого обов’язки першого заступника голови міської ради одного з районів області, всупереч вимогам п. 1 ч. 1 ст. 4 та ч. 1 ст. 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», умисно порушила обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.

Посадовець не вжив заходів щодо недопущення будь-якої можливості виникнення конфлікту інтересів та не повідомив про наявність такого факту, а саме — підписав акти виконаних робіт з поточного ремонту житлових будинків, де виконавцем робіт виступало підприємство, засновникам якого на той час був сам посадовець, а директором — його рідній брат.

Суд вказаного посадовця визнав винним та зобов’язав сплатити штраф у розмірі 1700 гривень.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Рахівщині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ