У Волинській області у Любешеві заклали символічний камінь на місці спорудження пам'ятника героям Небесної сотні

У Волинській області у Любешеві заклали символічний камінь на місці спорудження пам'ятника героям Небесної сотні

01.09.14 16:26 0 824
28 серпня 2014 року на Волині в селищі Любешів районна організація ВО "Свобода" та ВО "Майдан-Любешів" за участі громади заклали в центрі населеного пункту символічний камінь. З часом на цьому місці має постати пам'ятник героям Небесної сотні, зокрема Едуарду Гриневичу, почесному громадянину Любешівського району.

Освяту провів благочинний Любешівського району УПЦ КП отець Юрій. Після цього відбулося народне віче. Керівник Любешівської районної організації ВО "Свобода" Анатолій Пушкін розповів про Едуарда Гриневича.

"Прості хлопці ціною свого життя зупинили ненависний бандитський режим. Це вияв найбільшої мужності, патріотизму, любови до своєї країни. Завдяки цьому прикладу юні хлопчакинині за відсутності боєздатної армії і надійної підтримки з боку командування стримують ціною свого життя вже відкриту агресію російських військ на сході нашої держави. Практично самотужки борються з агресором тисячі патріотів у добровольчих батальйонах, в тому числі і в новоствореному спецбатальйоні "Січ", сформованому із членів та прихильників "Свободи".

Коли найвище керівництво країни проявляє невпевненість і запізнілу реакцію на виклики з боку агресора, основний тягар взяли на себе населення та волонтери. Але герої Небесної сотні довели, що сила духу перемогла силу зброї, тому ми, українці обов'язково переможемо!" – зазначив голова Любешівської районної організації ВО "Свобода" Анатолій Пушкін.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За поразку від Олімпіка ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ