В Житомирській області рятувальники допомогли мешканцям Сходу переїхати на нове місце проживання, що пристосоване до проживання в осінньо-зимовий період

В Житомирській області рятувальники допомогли мешканцям Сходу переїхати на нове місце проживання, що пристосоване до проживання в осінньо-зимовий період

01.09.14 14:42 0 675
З червня поточного року близько 300 вимушених переселенців зі Сходу України тимчасово проживали у таборі «Літня Церква Різдва», що у с. Зарічани Житомирського району, де відсутнє опалення, а це унеможливлює проживання там людей з настанням холодів. На засіданнях регіонального координаційного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО до Житомирської області, постійно порушувалося питання щодо розміщення переселенців в осінньо-зимовий період.

31 серпня спільними зусиллями обласної влади та співробітниками ДСНС Житомирщини надано допомогу щодо переїзду наших співвітчизників із табору «Літня Церква Різдва» до закладів, пристосованих для проживання в осінньо-зимовий період. 60 чоловік було доставлено до спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць» в с. Березина Житомирського району та ще 70 чоловік напередодні переселено до готелю «Житомир» у Житомирі. Зокрема, тут передбачені усі необхідні умови для комфортного проживання людей, у тому числі і під час холодів. Харчування буде забезпечуватися за кошти державного та обласного бюджетів.

Рятувальники транспортували особисті речі громадян та допомогли їм облаштуватися на новому місці проживання. Також вогнеборці передали гуманітарну допомогу, зібрану колегами Управління ДСНС Житомирщини. В подальшому, на прохання керівництва закладів тимчасового розміщення наших співвітчизників, рятувальники виконають роботи по благоустрою території.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: В Ужгороді міліціонери ...

КОМЕНТАРІ