Володимир Гунчик: Чим більше влада на усіх рівнях буде спілкуватися з громадою, тим кращою буде взаємодія, і більше питань вдасться вирішити

Володимир Гунчик: Чим більше влада на усіх рівнях буде спілкуватися з громадою, тим кращою буде взаємодія, і більше питань вдасться вирішити

02.09.14 15:23 0 770
Окремі керівники районів, органи місцевого самоврядування, замість того, щоб допомагати людям, просто пишуть їм відписки - такий висновок голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зробив після сьогоднішнього прийому громадян з особистих питань. Про це свідчать порушені проблемні питання жителями Ковельського та Ківерцівського районів, зокрема, щодо повернення земельного паю та незаконного надання в оренду пайового фонду. Аби допомогти людям, голова облдержадміністрації звернеться до прокуратури з проханням організувати перевірку щодо законності прийнятих рішень.

«Всі ми знаємо, що результати роботи керівників оцінюють люди. А їм пишуть відписки. Відтак жителі з віддалених сіл змушені звертатися в область, тратити час і кошти. Це - справжня оцінка керівникам на місцях. І це – один з моїх мотивів, чому я планую заміну деяких голів райдержадміністрацій», - наголосив Володимир Гунчик у коментарі журналістів.

"Президент України Петро Порошенко підкреслює важливість прямого й відкритого діалогу з людьми. Адже чим більше влада на усіх рівнях буде спілкуватися з громадою, тим кращою буде взаємодія, і більше питань вдасться вирішити", - зауважив голова облдержадміністрації.

Крім особистих питань, волиняни на прийомі громадян порушували теми суспільно-політичних процесів у краї та розвитку інфраструктури.

Чимало звернень стосувалися кадрових призначень в області. Усі пропозиції вислухано та будуть розглянуті в рамках громадського обговорення. Нагадаємо: ОДА приймає всі пропозиції в електронному режимі ok@voladm.gov.ua або телефоном: (0332) 778137.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: "Я вижив! ...

КОМЕНТАРІ