У Волинській області голова облдержадміністрації взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань у Копачівській школі I-III ступеня Рожищенського району

У Волинській області голова облдержадміністрації взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань у Копачівській школі I-III ступеня Рожищенського району

02.09.14 13:50 0 745
У День знань, у Копачівській школі I-III ступеня Рожищенського району, як і у всіх школах області урочисто відбулося Свято Першого дзвоника. На шкільній лінійці зібралося 203 школяра, з них - 21 першокласник.

Учителів, дітей та їх батьків привітали представники обласної та районної влади, сільський голова, місцевий священик, меценати.

На свято Знань у школу с. Копачівка завітав голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Він зачитав від імені облдержадміністрації колективу навчального закладу вітальну листівку з початком нового навчального року. А від себе особисто сказав:

«У непростий для України час звучить Перший дзвінок, відкриваються навчальні класи. Країна - у жалобі. У багатьох школах на Сході такого свята не буде. до школи йдуть ті, кому завтра потрібно будувати нову країну, яка вперше відчула, що є дійсно Єдиною, Соборною, Незалежною державою. Україна – сильна! Україна – не перший раз, приймає на себе такі випробування. Україна, яка згуртувалася навколо своїх проблем, обов’язково їх подолає. І я впевнений, що наступного року, на усіх шкільних майданчиках буде звучати музика, а на обличчях дітей, батьків, вчителів – буде величезна радість».

«Знаю, що наші діти своїми діями та успіхами у навчанні, докажуть: ми - гідні величного звання – Українець!», - наголосив він.

Володимир Гунчик побажав усім мирного неба, міцного здоров’я, дітям – хороших оцінок, вчителям – мужності та витримки. «Навчайте наших дітей мужності, патріотизму, відваги», - підкреслив він.

У свою чергу, директор школи Іван Космін, повідомив, що минулий навчальний рік був успішний: випускники навчаються – хто у вищих навчальних закладах, хто у коледжах. Торік, у 9 класі було 17 випускників, з них 11 – продовжують навчатися в школі, решта – у профтехучилищах та коледжах. Також поінформував про зміни у цьогорічній навчальній програмі.

Іван Космін підкреслив, що школа повністю готова до прийому дітвори. Всі класні кімнати оновлені. Є мультимедійний кабінет. Модернізовано спортивний зал та майданчик. Працюватимуть різноманітні гуртки та секції. «Є все для того, щоб діти не лише здобували знання, а й розвивалися гармонійно», - підкреслив він.

Усі учасники свята вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих військовослужбовців у зоні АТО.

Після урочистої лінійки дітям провели Перший урок на тему: «Україна – єдина країна». Голова облдержадміністрації та директор школи побували на першому уроці у першокласників.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ