У Луцьку відбудеться філуменістична виставка

У Луцьку відбудеться філуменістична виставка

02.09.14 14:23 0 719
Центр туристичної інформації та послуг за сприяння управління туризму і промоції міста Луцька організовує філуменістичну виставку.

Відкриття відбудеться 9 вересня цього року о 12.00 в приміщенні Центру туристичної інформації та послуг за адресою: м. Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської 2. Виставка триватиме до 10 жовтня 2014 року.

Представлена експозиція складається із двох частин. Сірникові коробки на тему «Мандрівки з сірниками» із колекції Анатолія Сєркова (м. Луцьк) представлені екземплярами Української сірникової фабрики і зарубіжних країн. Тематика – об’єкти туристичної інфраструктури і туристичні атракції. Відвідувачі виставки зможуть «подорожувати» країнами світу через знайомство з сірниками.

На виставці буде представлена також «Філуменістична Шевченкіана» з приватної колекції Галини Панахид (м. Львів). Серед експонатів – тематичні серії сірникових етикеток 1960–1990 років. Шевченківська тематика на сірникових етикетках представлена зображеннями самого поета, його пам’ятників, будівель музеїв і театрів, що носять його ім’я; творів Кобзаря, місць, пов’язаних із ним. Ці етикетки представлені на виставці у 10 тематичних серіях, що випускалися різними сірниковими фабриками.

Крім знайомства з експозицією та зустрічі з авторами, відвідувачів чекають сюрпризи і несподіванки.

Організатори просять відгукнутися майстрів «сірникової архітектури».

Центр туристичної інформації та послуг запрошує на прес-конференцію, що передуватиме філуменістичні виставці, й відбудеться 9 вересня об 11.30 за адресою: м. Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської, 2.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Києві презентували ...

КОМЕНТАРІ