Кубок міста Луцька з футболу стартував

Кубок міста Луцька з футболу стартував

02.09.14 11:13 0 817
Стартував Кубок міста Луцька з футболу серед аматорських команд сезону 2014 року. Боротьбу за нагороди ведуть шість команд.

У неділю, на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, першими боротьбу за почесний трофей розпочали команди НІКО Ветеран-Лучеськ і ДЮСШ № 2 Луцьксантехмонтаж № 536.

З перших хвилин гри активніше почали діяти підопічні Василя Кохановського. Молоді футболісти тренера Михайла Мельника допускали чимало тактичних помилок, чим на 14-й хвилині скористався ветеранівець Андрій Кальчик. Через чотири хвилини Андрій Чабан подвоює рахунок гри. З таким рахунком команди пішли на перерву.

У другому таймі малюнок гри не змінився. Більше атакували ветерани і вони ще двічі засмучували своїх суперників. Голи в активі Юрія Азовського (49 хвилина) і Костянтина Кузьмича (57 хвилина).

В подальшому підопічні Василя Кохановського дещо заспокоїлися, почали помилятися частіше і були покарані молодими сантехмонтажівцями. На 65-й хвилині відзначився Олександр Горбачовський, а на 69-й Юрій Потоцький.

Отже, перемога команди НІКО Ветеран-Лучеськ з рахунком 4:2 і вийшли до наступного раунду змагань.

Другими боротьбу за вихід до фінальної частини вели команди МАРАДО і Бренд-Груп. Долю матчу було вирішено вже у першому таймі. Лідер чемпіонату міста, команда МАРАДО, переважала своїх суперників і завдяки дублю Володимира Журибіди (17 і 24 хвилини) і голу Віталія Бондарука (27) здобула право продовження боротьби за почесний Кубок.

Наступними вихідними боротьбу у півфіналі вестимуть команди НІКО Ветеран-Лучеськ і Марадо, до яких приєднаються команди 40-го і «Магніт».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ