Керівництво УМВС Волині робить усе для того, аби бійці роти "Світязь" повернулися додому

Керівництво УМВС Волині робить усе для того, аби бійці роти "Світязь" повернулися додому

02.09.14 16:52 0 744
На жаль, місцеперебування сімох працівників досі не встановлено.

13 серпня 40 працівників роти патрульної служби особливого призначення "Світязь" УМВС вирушили на Схід держави для участі в антитерористичній операції. Усі вони добровільно вступили у міліцейській спецпідрозділ, аби стати на захист своєї Батьківщини.

– У боях під Іловайськом на Донеччині сили АТО зазнали серйозних втрат. На жаль, загинув і наш колега Володимир Іщук. Доля інших працівників «Світязю» певний час була невідома, але ми зробили усе можливе, щоби допомогти нашим побратимам, – зауважив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

У складі різних підрозділів 32 наші міліціонери зуміли вийти з оточення, четверо з них – із вогнепальними пораненнями перебувають у медичних закладах Дніпропетровська.

– На їх лікування передано необхідні кошти, нині вирішуємо питання щодо доставки двох хлопців до Луцька, ще двоє проходитимуть курс реабілітації у Дніпропетровську, – повідомив полковник міліції.

За словами керівника волинських правоохоронців, 11 працівників на чолі із командиром нині перебувають у Запорізькій області, однак уже вирішено питання щодо доставки бійців до Луцька. Окрім того, за сприяння міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова п’ятьох бійців із Дніпропетровська літаком доставлено у Київ. Хлопці уже вирушили до Луцька. Ще 12 бійців із Запоріжжя їдуть на Київ (уже вирішено питання щодо їх доставки у Луцьк).

На жаль, досі не встановлено місцезнаходження семи працівників:

1. Сивий Олександр Анатолійович

2. Ляшук Максим Володимирович

3. Помінкевич Сергій Петрович

4. Шолуха Віктор Григорович

5. Столярчук Мирослав Станіславович

6. Маляревський Михайло Павлович

7. Сацюк Олександр Миколайович

Звертаємося до всіх громадян: якщо вам відоме місцезнаходження цих хлопців, негайно повідомте за телефонами: (0332) 24-42-98, (0332) 74-20-01 або 102.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у с. ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ