У Волинській області "Переходь вулицю безпечно"

У Волинській області "Переходь вулицю безпечно"

02.09.14 16:20 0 804
Під таким гаслом працівники ДАІ Волині провели 1 вересня разом із першокласниками!

Квіти, портфелі, перший урок: так ідуть, тримаючись за руки батьків, першокласники. у малят свято – День знань. Тож саме необхідно нагадати їм: прямуючи до школи, слід беззаперечно виконувати Правила дорожнього руху. А тому із першого навчального дня усі школярі навчатимуться грамоті безпечного руху, адже триває комплекс профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!»

Для того, щоби ще раз розповісти школярам про правила руху, а водіїв попередити про початок навчального року, біля кожної школи у місті патрулюють інспектори Державтоінспекції. Акція «Переходь вулицю безпечно» буде тривати протягом тижня, аби попередити автопригоди, оскільки неузгодженість дій пішоходів та водіїв може призвести до трагічних наслідків.

– Аби малечі було цікаво, інспектори вручали школярам пам’ятку про правила переходу проїзної частини та світловідбиваючі стікери, щоби вони нагадували маленькому пішоходу про безпеку, – розповіла інспектор УДАІ УМВС України у Волинській області Інга Коваль. – Тож діти отримали не тільки позитивні емоції, адже вперше ідуть до школи, а й приємні подарунки від інспекторів ДАІ, а відтак обіцяли, що будуть зразковими пішоходами.

Один із батьків зауважив, що навчання дорожній грамоті є важливим фактором виховання культури у малечі:

– Варто було у наших школах ввести обов’язковим предметом вивчення Правил дорожнього руху, адже це допоможе зберегти здоров’я і життя наших дітей.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 1300 першокурсників ...
Наступна новина: Володимир Харчук: ...

КОМЕНТАРІ