У Волинській області неуважність за кермом призводить до травмування учасників дорожнього руху

У Волинській області неуважність за кермом призводить до травмування учасників дорожнього руху

02.09.14 14:52 0 779
Вихідними днями на території Волинської області зареєстровано три автопригоди, у яких тілесні ушкодження отримали водій, пасажир та пішохід.

У п’ятницю, близько 5-ї години ранку поблизу села Самійличі Шацького району трапилася автопригода з потерпілими. 40-річний водій, керуючи автомобілем «Тойота Прадо», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, в результаті чого зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Гольф» під керуванням 31-річного жителя Любомльського району, який здійснював маневр повороту ліворуч. 37-річна пасажирка автомобіля «Фольксваген Гольф» отримала тілесні ушкодження та доставлена в лікарню.

Наступного дня близько півночі зареєстровано наїзд на пішохода. Водій невстановленого автомобіля, рухаючись у смт Іваничі, здійснив наїзд на 25-річного пішохода, який ішов по правому краю проїзної частини дороги. Водій з місця пригоди зник. Наразі проводяться заходи щодо встановлення автомобіля та винуватця автопригоди. У результаті наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження а доставлений у Іваничівську центральну районну лікарню.

Окрім цього, близько 16-ї години на автодорозі між селами Радошинка –Стобихівка Камінь-Каширського району трапилася дорожньо-транспортна пригода – зіткнення автомобілів. На місці події встановлено, що 50-річний водій, керуючи автомобілем «FORD TRANSIT», на ділянці дороги з обмеженою оглядовістю виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із мотоциклом «VIPER ZS150-J», який рухався в зустрічному напрямку. У результаті водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у Ковельську центральну районну лікарню.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ