Ужгородська міліція привітала підшефних з Днем знань

Ужгородська міліція привітала підшефних з Днем знань

02.09.14 12:41 0 822
Вже багато років підтримується традиція шефства співробітників Ужгородського міськвідділу міліції над вихованцями Ужгородської спеціалізованої загально-освітньої школи-інтернату, де виховуються діти з вадами слуху та мови.

Щороку в День знань люди в погонах намагаються створити атмосферу радості і затишку дітлахам, з якими доля обійшлася занадто суворо.

Ось і в цей чудовий сонячний день, розділити радість святкування Першого дзвоника разом з вихованцями інтернату прийшли начальник сектору кадрового забезпечення міськвідділу капітан міліції Ксенія Цупа та начальник сектору охорони громадського порядку капітан Тарас Соханич.

Правоохоронці привітали всіх присутніх та подякували вчителям за невтомну педагогічну працю у справі виховання підростаючого покоління. Побажали дітям блискучих успіхів, творчих перемог, яскравих подій, відмінного настрою, гарних оцінок, цікавих занять й вірних товаришів. А ще - добра, щастя, здоров’я, любові до ближнього і в майбутньому сімейної злагоди, миру й благополуччя.

Діти отримали від шефів подарунки: канцелярські приладдя для навчального процесу. Шефи пообіцяли і надалі брати активну участь у житті дітей, допомагати та підтримувати їх.

На завершення урочистотей учні-старшокласники відвели першокласників на їх перший урок на тему: «Україна єдина».

Директор школи-інтернату Наталія Бушко від імені своїх вихованців подякувала правоохоронцям за постійну турботу.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: міській раді ...

КОМЕНТАРІ