Школярі на Хмельниччині святкують День знань

Школярі на Хмельниччині святкують День знань

02.09.14 11:39 0 768
На Центральній площі обласного центру – Майдані Незалежності, з самого ранку було дуже людно. Адже тут проводили святкове дійство з нагоди Першого дзвоника учні, батьки та педагоги Хмельницького ліцею №17. На урочисті заходи до школярів завітав і голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.

Найпершою прикметною та характерною рисою проведення цьогорічного Дня знань став надзвичайно високий рівень його патріотичності. Багато дітей, батьків та гостей свята прийшли у вишиванках. Усюди майоріли національні жовто-блакитні кольори.

Вітаючи школярів, Леонід Іванович зазначив: «Школа завжди була храмом думки, людяності і натхнення. У першовересневий день всі шляхи ведуть до школи. Новий навчальний рік завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше вступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде і для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю».

До слова, усього майже 128 тис. подолян пішли до школи, серед них понад понад 14 тис. діток – так звані «першачки». На переконання очільника Хмельниччини, як ніколи, ключова роль у вихованні особистості, належить педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів Хмельницької області та держави загалом.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: В облдержадміністрації ...

КОМЕНТАРІ