На Хмельниччині дітки села Велика Калинівка відтепер мають новий дитячий садочок

На Хмельниччині дітки села Велика Калинівка відтепер мають новий дитячий садочок

02.09.14 13:44 0 937
Не один рік вже велася мова про відкриття у с. Велика Калинівка дошкільного навчального закладу. Гарний подарунок напередодні першого вересня – Дня знань зробили батькам і дітям цього села. Днями тут в урочистій обстановці відкрили дитячий садочок «Калинонька», який розрахований на щоденне відвідування 50- ти дітей, де функціонуватиме дві групи.

На свято відкриття садочка завітали голова обласної державної адміністрації Леонід Прус, народний депутат України Сергій Лабазюк, голова райдержадміністрації Роман Дмитришин та голова райради Олександр Прокопов, Олешинський сільський голова та спонсори.

Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію у державі, урочистості розпочались з хвилини мовчання в знак пам’яті загиблих українських військових на Сході України, а серед них й нашого земляка чорноострівчанина Олександра Пасічника.

Вітаючи сельчан на святі, очільник області зазначив, що відкриття ще одного дошкільного закладу у районі – приємна подія для всієї області та галузі дошкільної освіти. Він сказав, що влада і надалі буде надавати першочергове значення будівництву дитячих садочків, адже діти – то наше майбутнє і кому ж, як не нам, турбуватися про них.

У 2014 році в області створено 476 додаткових місць у дитячих садках:

1. відкрито 3 дитячих садки в Шепетівському районі (59 місць);

2. відновлено роботу 2-х садків у Старокостянтинівському районі (30-місць);

3. створено центр раннього розвитку дитини «Дивосвіт» у м. Славута;

4. у функціонуючих дошкільних закладах відкрито 11 додаткових груп (217 місць).

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ