На Хмельниччині леонід Прус задоволений підготовкою вищих навчальних закладів до навчального року

На Хмельниччині леонід Прус задоволений підготовкою вищих навчальних закладів до навчального року

02.09.14 08:24 0 788
Голова обласної державної адміністрації Леонід Прус задоволений підготовкою вищих навчальних закладів до нового навчального року.

Про це він сказав за результатами відвідин Хмельницького національного університету та Хмельницького політехнічного коледжу.

Леонід Іванович поспілкувався із керівництвом навчальних закладів та ознайомився із матеріально-технічною базою та станом підготовки вишів до нового навчального року.

Ректор Хмельницького національного університету Микола Скиба розповів гостю, що зусилля науковців університету зараз зосереджені головним чином на енергоефективних заходах, які і впроваджуються на теренах університету.

Овчарук Вадим - директор Хмельницький політехнічний коледжу під час зустрічі з очільником області зазначив: «Наш коледж - один з найбільших не лише в обласному центрі, а й на Хмельниччині серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації».

В коледжі навчається 1200 студентів, з них більше 900 на денному відділенні. Три навчально-виробничі майстерні забезпечують проведення всіх видів практики, створена виробнича ділянка, на якій виготовляється корисна продукція за договорами для підприємств та організацій міста.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ