На Хмельниччині школярі з Кам'янця-Подільського замість святкових квітів вирішили придбати необхідні речі міліціонерам у зоні АТО

На Хмельниччині школярі з Кам'янця-Подільського замість святкових квітів вирішили придбати необхідні речі міліціонерам у зоні АТО

02.09.14 08:46 0 822
У День знань увесь педагогічний колектив та учні навчального закладу «Славутинка», що у Кам‘янці-Подільському, долучились до Всеукраїнської акції «Замість квітів — гроші на АТО». Школярики цьогоріч вирішили не витрачати коштів на святкові букети, а зібрати їх та закупити на зібрану суму речі першої необхідності для працівників Кам‘янець-Подільського міськвідділу міліції, які незабаром вирушать на службу у зону проведення антитерористичної операції.

По завершенню урочистої лінійки з нагоди Дня знань найменші вихованці школи-інтернату «Славутинка» разом із педагогами завітали у гості до міліціонерів. Вони розповіли про свої наміри придбати на зекономлені кошти засоби індивідуального захисту для працівників міліції, які відправляються виконувати завдання у зоні АТО, а також на знак підтримки передали їм власноруч зроблені малюнки.

Правоохоронці віддячили малятам за щирість та добрі наміри подарунками — цікавими книгами та пазлами, які міліціонери придбали за власні кошти на «Ярмарці милосердя», зробивши таким чином одразу дві гарних справи: пожертвувавши на благодійність та зробивши приємний сюрприз вихованцям школи-інтернату.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Румунська громада ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ