Працівники міліції на Хмельниччині викрили групу юнаків, які обкрадали сільські магазини (+)

Працівники міліції на Хмельниччині викрили групу юнаків, які обкрадали сільські магазини (+)

02.09.14 10:54 0 751
П‘ятеро мешканців Теофіпольського району віком від 17 до 22 років підозрюються у крадіжках продуктів харчування та грошей з сільських магазинів. Наразі уже доведено причетність юнаків до трьох крадіжок, тривають подальші перевірки на їх причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Вперше молодики «засвітилися» ще у червні поточного року. До торгівельних закладів проникали щоразу іншим способом — десь зривали не надто надійний замок, десь залазили всередину через горище. Брали нехитрий крам — пиво, солодощі, продукти, інколи — незначні суми грошей, які зберігалися у касах. Власник одного з магазинів розповів, що на момент крадіжки у приміщенні на видному місці стояв ноутбук, але злодії його не взяли.

Усі члени групи мешкали неподалік один одного та тривалий час товаришували. Двоє із них раніше уже мали кримінальний досвід і були засуджені за вчинення крадіжок. Об‘єднав хлопців для реалізації злочинних намірів найстарший 22-річний молодик, який розподіляв між ними злочинні ролі.

Працівники міліції викрили зловмисників завдяки оперативній інформації. Коли правоохоронці, збираючи доказову базу, прийшли для проведення огляду за місцем проживання одного з хлопців, то були вкрай здивовані. Окрім усього іншого, юнак влаштував у себе дома наркопритон, у якому молодь за допомогою саморобних пристроїв, так званих «бульбуляторів», споживала наркотики.

Наразі слідчі Теофіпольського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України — ч. 3 статті 185 (крадіжка) та ч. 2 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкції обох статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий строк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ