Газета «День» привезе новинки на Форум видавців до Львова

Газета «День» привезе новинки на Форум видавців до Львова

02.09.14 09:49 0 780
На Форумі видавців у Львові газета «День» презентуватиме нові видання з серії «Бібліотека газети «День»: «Україна Incognita. ТОП-25» (українською, російською та англійською мовами), фотоальбом «Люди Майдану. Хроніка», «Апокрифи Клари Ґудзик» (друге перевидання). Презентація відбудеться 12 вересня.

Про це 1 вересня передає прес-служба ЛМР.

Презентація видань відбудеться за участю головного редактора газети «День» Лариси Івшиної.

Газета «День» запрошує усіх з 11 до 14 вересня на Форум видавців у Львові до стенду «Дня» № 332 (третій поверх), де можна буде побачити всі новинки та інші видання з «Бібліотеки «Дня», а також стильні брендові футболки з інтелектуальної лінійки одягу від «Дня».

Довідка.

«Україна Incognita. ТОП-25»

Чому ця книга потрібна україномовному читачу? Ми бачили, з яким здивуванням світ, навіть наші найближчі сусіди, спостерігали за подіями на Євромайдані. До них приходило велике відкриття, що поряд з ними є якась досі невідома їм фантастична країна, яка так б’ється за свободу і шанс належати до їхнього кола. Багато хто в Європі вже почав забувати, який шлях пройшли їхні народи до того, щоб Європейський союз був. І раптом оця молода пасіонарна сила їх пробудила: кого здивувала, кого злякала, кого збентежила. Вона породила дуже багато запитань. Що це за країна – Україна? Це – саме по собі велике питання.

Фотоальбом «Люди Майдану. Хроніка»

Увійшла добірка знакових фотографій з Майдану – від найпершого вечора до трагічних подій на Інститутській. І навіть більше. Фотокореспонденти та журналісти «Дня» були у вирі подій серед тих, хто творив Історію на головній площі країни та поза нею. Цей альбом – узагальнене відчуття Майдану безпосередніми його учасниками – яким його побачив, зафіксував та осмислив на своїх шпальтах «День».

«Майдан вивів на авансцену української і світової історії нові українські обличчя, характери, – зазначила головний редактор «Дня» Лариса Івшина у передмові до фотоальбому. – Запам’ятаймо цей час в образах».

«Апокрифи Клари Ґудзик»

Все, про що писала Клара Ґудзик, було звернено до ціннісної картини світу кожного конкретного читача її статей, до «вищого морального закону».

Збірка складається з трьох великих «блоків»: проблеми духовно-релігійного життя в Україні та світі; історія ідей, історія думки, історія релігійних віровчень; розповіді про «знакові» місця на інтелектуальній та естетичній карті нашої Батьківщини та Європи. У книзі показано незворотний і невпинний рух України до європейської спільноти.

Багато статей присвячено саме політичному змісту (реальному!) політики вищих московських православних ієрархів щодо України.

В оформленні обкладинки книги використано фрагмент української ікони першої половини XVIII століття «Дари Святого Духа. Міць».

«Апокрифи» Клари Ґудзик – це справжній інтелектуальний бенкет.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['9327-09EA-ABA6-08FC-1XORuW', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 0, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ