Із асистентом, який за п’ять років не захистився, треба прощатися, – ректор ЛНУ

Із асистентом, який за п’ять років не захистився, треба прощатися, – ректор ЛНУ

02.09.14 13:21 0 792
У Львівському національному університеті ім. І. Франка є всі можливості для наукового зростання викладача. Із асистентом, який працює в університеті після аспірантури п’ять років, і ще не захистив дисертацію, треба прощатися.

Таку думку 1 вересня, під час зустрічі із представниками ЗМІ висловив ректор Володимир Мельник.

«Ми будемо прощатися із таким викладачем не тому, що ми такі погані, а тому, що треба відкрити дорогу іншому викладачеві. Тут йде конкуренція», – сказав В. Мельник.

Він зазначив, що цього навчального року Франковий виш працюватиме, аби трансформувати систему освіти відповідного до нового законодавства.

«Ми маємо відкривати дорогу молодим не штучно, відправляючи на пенсію людей через вік. Один має бути критерій оцінки викладача – його робота», – підкреслив ректор.

За його словами, викладач постійно повинен працювати в науці: «Той, хто не працює в науці, це викладач сьогоднішнього дня. Ми повинні працювати, бо інакше перетворимося у зразок педуніверситету, який вчить методики викладання того чи іншого курсу і не більше». var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['9327-09EA-ABA6-08FC-1XORuW', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 0, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ