У День знань в Академії сухопутних військ вшанували загиблих Героїв

У День знань в Академії сухопутних військ вшанували загиблих Героїв

02.09.14 09:07 0 935
В Академії сухопутних військ у Львові відбулись урочистості з нагоди Дня знань та початку нового навчального року.

З цієї нагоди до видового військового вишу завітали тимчасово виконуючий обов’язки голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Турянський, командувач ракетних військ і артилерії – начальник управління ракетних військ і артилерії Командування Сухопутних військ Збройних Сил України – генерал-майор Андрій Колєнніков, заступник міського голови з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик, голова Центру військового капеланства Львівської архиєпархії Української греко-католицької церкви, настоятель храму святих Апостолів Петра і Павла отець Степан Сус, – про це 1 вересня інформує медіа-група Академії СВ.

На початку заходу офіцери та курсанти вишу, а також запрошені гості, вшанували хвилиною мовчання полеглих Героїв, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України у ході проведення антитерористичної операції.

Також символічно були підняті Державний Прапор України та срапор Сухопутних військ Збройних сил України. Право виконати цей ритуал отримали курсант-випускник, який є претендентом на отримання диплома з відзнакою та Золотої медалі, молодший сержант Юрій Колодний та курсант-першокурсник, учасник антитерористичної операції старший сержант Вадим Гаврилюк.

З нагоди Дня Знань та початку навчального року весь особовий склад Академії привітав її очільник генерал-лейтенант Павло Ткачук. Він нагадав усім присутнім про безсмертні подвиги українських військовослужбовців, зокрема випускників академії.

«Ми пишаємось багатьма нашими випускниками новітнього часу, які нині проявляють високий професіоналізм і воїнську доблесть у боях з підступним, добре підготовленим і озброєним найпотужнішою зброєю ворогом. За проявлені в ході АТО мужність і героїзм більше сорока наших випускників нагороджені високими державними нагородами. Серед них один Герой України – старший лейтенант Євген Зеленський, удостоєний цього найвищого звання посмертно, – підкреслив начальник академії.

Наприкінці урочистостей начальник академії Павло Ткачук та високоповажні гості вручили символічний ключ до знань та залікову книжку. Ці символи свята з рук високопосадовців отримали першокурсники молодший сержант Артем Ломов, курсанти Анна Новак, Олександр Парфілов та Владислав Калієвський. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['9327-09EA-ABA6-08FC-1XORuW', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 0, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: рішення "Про ...
Наступна новина: Луцьк попрощався з своїми ...

КОМЕНТАРІ