На Форумі видавців представлять нову книгу з бібліотеки «Дня» «Україна Incognita»

На Форумі видавців представлять нову книгу з бібліотеки «Дня» «Україна Incognita»

02.09.14 08:02 0 774
12 вересня у Львові під час Форуму видавців відбудеться презентація нової книжки з бібліотеки газети «День» «Україна Incognita».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив екс-глава СБУ, колишній прем’єр, міністр оборони і секретар РНБО, генерал армії України Євген Марчук.

Він повідомив, що книга видана трьома мовами: українською, англійською та російською.

Євген Марчук виклав у соцмережі фото сигнальних екземплярів «України Incognita». З виходом книги він привітав авторів і видавців, а також майбутніх читачів.

Книжки з бібліотеки газети «День» «Україна Incognita». Фото: Євген Марчук/Facebook

Екс-глава СБУ зазначив, що «поширенням таких знань мала б займатися держава». Він запропонував, щоб поки це робили ми самі: «Прості кроки. Кілька книжок російською – знайомим в Росію і країни СНД, англійською – в Європу, а українською... переконаний, також є кому почитати».

Нагадаємо, «Україна Incognita» – проект всеукраїнської газети «День», де зібрані статті на історичну тематику, опубліковані в газеті за весь період її існування.

Перша книжка «Україна Incognita» вийшла друком у 2002 році й дала початок однойменній бібліотечної серії. «Україна Incognita» залишається найбільш популярною серед книжкових видань газети: впродовж десяти років її було перевидано 6 разів (5 разів українською й один раз російською), загальний наклад – 12 900 екземплярів.

На сайті «Україна Incognita» можна відвідати музей он-лайн, ознайомитися з інтелектуальною картою України, знайти традиційні рубрики «Дня» «Історія і «Я», «Маршрут №1», «Сімейний альбом України», «TOP-книг» та «Інтелектуальний календар». var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['9327-09EA-ABA6-08FC-1XORuW', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 0, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: "Наша Ряба" шукає ...

КОМЕНТАРІ