Ірен Роздобудько: Мусимо здолати в собі вірус паніки і тривоги

Ірен Роздобудько: Мусимо здолати в собі вірус паніки і тривоги

02.09.14 09:25 0 761
Зараз, як ніколи, мусимо здолати в собі тривожний вірус паніки. Зціпити зуби і не просто вірити – а знати, що настане День Перемоги. За можливістю наближати його. Не скаржитись. Не нити. Не нарікати.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише відома українська письменниця Ірен Роздобудько.

«Кілька днів тому було якесь попередження про те, що в мережах починають працювати професійні розповсюджувачі паніки і тривоги. Таких прямих «сіячів» з лобовими повідомленнями я, чесно кажучи, не бачила. Але відчуваю, що цей «вірус» ходить, – зазначила вона.

«А, можливо, не в цих «сіячах» справа – а в нас. Адже, дійсно, втрачаються моральні сили, аби витримувати все, що відбувається. І, все ж таки, зараз, як ніколи, мусимо здолати в собі цей тривожний вірус. Зціпити зуби і не просто вірити – а знати, що настане День Перемоги. За можливістю наближати його. Не скаржитись. Не нити. Не нарікати. Не… перепощувати те, що здається нібито вірним, але – сіє в нас сльози і хоча б одне зерно сумніву чи зневіри...», – наголосила Ірен Роздобудько.

Письменниця нагадала, що думка, слово – матеріальні.

«Вище носи! Ми переможемо!» – підсумувала вона. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['9327-09EA-ABA6-08FC-1XORuW', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 0, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ