В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефних із Днем знань

В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефних із Днем знань

02.09.14 11:15 0 788
Першого вересня розпочався новий навчальний рік для тисяч прикарпатських школярів. З нагоди Дня знань перший дзвоник пролунав для учнів, педагогів та запрошених поважних гостей.

Вже кілька років поспіль рятувальники Івано-Франківщини є шефами для вихованців Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату – мешканців Івано-Франківщини та сусідніх областей, дітей з багатодітних та проблемних сімей. Цей інтернат впродовж усього навчального року стає рідною і затишною домівкою для школярів. Початок кожного навчального року для них стає особливим святом, так було і цього разу, адже свій черговий візит до підшефних рятувальники приурочили саме до свята Дня знань – 1 вересня.

З вітальним словом на урочистій лінійці виступив начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький. Керівник обласного рятувального відомства привітав вихованців закладу з початком нового навчального року та побажав їм успіхів у навчанні.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кубок міста Луцька з ...
Наступна новина: У Рівненській області центр ...

КОМЕНТАРІ