Навчальний рік розпочався у спудеїв Прикарпатського факультету НАВСУ

Навчальний рік розпочався у спудеїв Прикарпатського факультету НАВСУ

02.09.14 08:06 0 939
Для курсантів та студентів Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України відбулися урочистості, присвячені Дню знань.

Розпочались заходи з виконання Державного гімну України та хвилиною мовчання пам’яті всіх, хто поліг захищаючи волю та незалежність країни під час антитерористичної операції на Сході України.

Цього дня привітати курсантів, студентів та викладачів із початком навчання прийшло чимало гостей. Привітав майбутніх правоохоронців і заступник начальника УМВС в області Руслан Воробйов. «Для мене Національна академія внутрішніх справ - це не просто навчальний заклад. З нього я розпочинав свою службу, закінчив його з відзнакою, і майже 15 років мого життя тим чи іншим способом пов’язанні з Академією, - поділився підполковник міліції. - Вам держава надала чудову можливість бути курсантами Національної академії внутрішніх справ, не витрачайте цей час даремно, адже ми чекаємо вас як досвідчених, підготовлених професіоналів. Країна потребує вас. Всього найкращого, нехай вам щастить!».

Зі словами привітання звернувся проректор Національної академії внутрішніх справ полковник міліції Сергій Чернявський, який побажав наснаги, творчого запалу майбутнім працівникам ОВС. «Кожен з вас, хто вчиться у цьому навчальному закладі повинен задати собі питання: Що я можу зробити для країни? Чим я можу бути корисним для зміцнення її суверенітету, обороноздатності, протидії злочинності? – розпочав своє напутнє слово полковник міліції. - Можна багато казати про патріотизм, казати що я люблю свою Батьківщину, але справжній патріотизм – це насамперед бути ефективним і корисним на своєму місці, постійно прагнути до самовдосконалення і кожним своїм кроком, думкою, поведінкою наслідувати високим принципам християнської моралі».

Уперше в історії Прикарпатського факультету його очолила жінка - полковник міліції Вікторія Вовк, яка відзначила, що саме курсанти та студенти є продовжувачами тих принципів, цінностей та орієнтирів, якими відзначається Національна академія внутрішніх справ. «Перед нами стоять багато завдань та відповідальних кроків, які ми маємо зробити, - наголосила начальник факультету. - Разом з тим хочу побажати, щоб цей навчальний рік був нелегким для вас в плані освоєння науки, але щоб він був для вас щасливим, тому що у вас є мета - одержати високоякісну освіту. Бажаю, щоб по закінченню цього навчального закладу здійснилася ваша мрія і, щоб ви з гордістю могли говорити, що у вас є диплом Національної академії внутрішніх справ України.»

Чимало настанов та побажань почули в цей день курсанти та студенти і від поважних гостей та викладачів. Закінчилося свято проходженням курсантами Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України урочистим маршем.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ